Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII

Site-ul Layla Cosmetics este administrat de S.C. MUOLO S.R.L., persoana juridica cu sediul social in Romania, avand codul de inregistare fiscala RO27369680, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J22/1213/2010.

Folosirea acestui site, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.laylacosmetics.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre S.C. MUOLO S.R.L., conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati sa mai accesati sau sa folositi in orice fel site-ul www.laylacosmetics.ro.

Totodata, S.C. MUOLO S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. Avand in vedere acestea, va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.

UTILIZATORUL reprezinta persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CUMPARATORUL persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

CONT sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi etc.).

SITE: Domeniul www.laylacosmetics.ro este un magazin on-line de desfacere en-detail (cu amanuntul). In consecinta, produsele comercializate pe acest magazin on-line sunt destinate consumului, iar revanzarea acestora este strict interzisa de legislatia in vigoare, conform codului nostru CAEN.

COMANDA facuta de CUMPARATOR este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii, acceptarii si validarii comenzii de catre VANZATOR. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate.

Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

PRETURILE PRODUSELOR

Preturile afisate pe site sunt in Lei si includ TVA, fiind valabile la momentul accesari paginii si in momentul comandarii produselor, S.C. MUOLO S.R.L. rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

PROCESAREA COMENZILOR

Dupa efectuarea comenzii veti primi un mail automat cu informarea asupra acceptarii/plasarii acesteia. Comanda dvs. va fi apoi preluata de operatorii nostri pentru a verifica disponibilitatea in stoc a produselor, iar apoi va vor trimite un e-mail de confirmare si factura proforma.

De regula, livrarea efectiva a produselor se face in maxim 2-5 zile de la trimiterea facturii proforme.

MODALITATI DE PLATA

– plata prin transfer bancar utilizand indicatiile prezente in momentul finalizarii comenzii.

– plata cu cardul bancar, in RON, prin platforma procesatorului de plati electronice prin Internet, MOBILPAY, cu acceptarea la plata in conditiile de securitate ale VISA si MasterCard. Cardurile bancare acceptate pot fi emise de catre banci romanesti sau straine sub siglele VISA si MasterCard.

MODALITATI DE LIVRARE

Produsele comandate se livreaza conform modalitatii de livrare prezenta la inregistrarea comenzii. S.C. MUOLO S.R.L. se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen 2-5 zile lucratoare de la data plasarii cu succes a comenzii. Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier.

La primirea coletului, te rugam sa verifici integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si continutul unor colete le poti face in momentul livrarii. In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului.

Taxele de transport sunt calculate in momentul inregistrarii comenzii. Produsele comdandate sunt livrate la adresa indicata de dvs. prin intermediul companiilor de curierat rapid (FAN COURIER) numai pe teritoriul Romaniei, iar taxa de livrare ce este suportata de catre client este de: 20 RON per comanda in toata tara.

RETURNAREA PRODUSELOR

Clientii care nu sunt multumiti de produse le pot returna, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Clientii pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primire.

In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii. Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala.

SERVICIUL DE RELATII CU CLIENTII

Indiferent daca doresti o informatie sau ai avut probleme cu comenzi livrate incomplet/ produse deteriorate, echipa noastra de operatori iti ofera suport 24 de ore din 24 in fiecare zi a saptamanii. Contacteaza-ne prin e-mail la adresa info@laylacosmetics.ro si vom raspunde prompt solicitarilor tale.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE, PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata și ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, S.C. MUOLO S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana.

S.C. MUOLO S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai în scopul finalizării comenzilor cât mai corect și rapid. Este necesar să furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă putea livra produsele.

Dacă unele din datele despre dumneavoastrasunt incorecte, va rugam sane informati cat mai curand posibil.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.

LITIGII

Orice litigiu aparut va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.