laylamirroreffect_ONLINE

Magic mirror on the wall … which is the best nail polish all over the country?

LAYLA a lansat noul lac de unghii pentru ocazii cu efect de oglindă, captivant și impresionant, astfel încât toate dorințele tale pot deveni realitate. Unghiile tale vor fi uimitor de netede și lucioase!

Layla COSMETICS prezintă MIRROR EFFECT în 8 nuanțe de culori: roz, albastru și bej. Nuanțe calde, una mai frumoasă ca cealaltă, un must have al primăverii care se apropie!

Caracteristici

Compoziția ojelor Layla Mirror Effect este ușoară, primul strat are deja o putere de acoperire foarte mare și oferă un efect cromat unghiilor, dar în câteva secunde devine un efect de oglindă magnific. Pensula plată permite o aplicare simplă și precisă. Se poate aplica și un top coat pentru a prelungi durata ojei pe unghii.

Oglinda nu mai este în poșetă, insă direct pe unghii! Un lac de unghii strălucitoar și original, ideal pentru o manichiura elegantă si rafinată, îți poți exercita latura creativă folosind și mici cristale Swarovski sau orice altă tehnică de Nail Art.

Magic mirror on the wall … acum stiu că regina lacurilor de unghii este LAYLA!

Dacă aveți întrebări tehnice sau despre cum puteți cumpăra direct online ojele Layla Cosmetics nu ezitați să ne contactați direct pe site sau pe pagina Facebook Layla Cosmetics Romania.

Layla_Mirror_Effect

Nu ne rămâne decât sa vă urăm o manichiură perfectă! Pentru a vedea cum se aplică lacul de unghii Mirror Effect urmăriți si video-ul de prezentare de mai jos.