DESPRE NOI

 ADV LAYLALAYLA COSMETICS- Bine ați venit în lumea culorilor!”

Istorie, dedicație, culoare și dragoste sunt ingredientele esențiale și autentice pentru a descrie Layla Cosmetics în câteva cuvinte. O formulă istorică care dea lungul anilor a însoțit trendurile cosmetice, uneori anticipându-le pentru a oferi femeilor emotii colorate.

Layla Cosmetics a fost infiintata in anii ’30, atunci când Emanuele Rossetti, după o lungă ședere în America, a avut ideea de a aduce în Italia fabricația artizanală de lacuri de unghii. In doar câțiva ani, cu multă muncă și dăruire Layla Cosmetics a avut un succes neașteptat devenind prima companie din industria de lacuri de unghii in Italia.

Succesul a crescut și mai mult în anii ’70, când frâiele companiei a trecut în mâinile fiicei sale, Emma Rossetti care a avut unele dintre ideile cele mai creative pentru a diversifica gama de produse pentru unghii, introducând și o line de produse pentru machiaj.

Din anii ’70 și până în prezent Layla Cosmetics a cunoscut-o a treia schimbare de generații devenind brandul numărul unu de lacuri de unghii în Italia. În prezent Layla produce artizanal in laboratoarele italiene peste 1300 de produse cosmetice recunoscute la nivel mondial ca produse de calitate profesională.

Descoperiți gama largă de texturi, efecte și nuanțe din colecția clasica a lacurilor de unghii si a celor semipermanente!
Vezi detalii in magazinul nostru online si urmariți-ne pe blogul Layla Cosmetics Romania!

Pentru alte detalii și date despre societate, consultați și secțiunea: Termeni și condiții.