layla gel polish adsLayla Gel Polish oja semipermanenta de la Layla Cosmetics are aspectul, randamentul și durata unui gel lichid, auto-nivelare și ușor de aplicat ca un lac de unghii obișnuit. Este rezistent ca un gel și durează până la 14 zile pe unghii.

Vă invităm să alegeți culorile preferate din cele 156 de culori la modă, o formula de lac de unghii semipermanent ce nu contine acizi și substanțe nocive.

Layla Gel Polish creează un strat protector pe unghia naturala protejand-o de la zgarieturi și exfoliere.

CUM SE APLICĂ?

Layla Gel Polish nu despica și să nu zgârie iar unghia ramane stralucitoare. Layla Gel Polish se usuca sub lampa UV timp de 2 minute eliminând în totalitate timpii de uscare după aplicare.

Odata terminata aplicarea ojei, puteti face tot ce vreti … chiar si sa va căutați cheile în geantă. Simțiți-vă libere de a folosi unghiile in libertate menținând în același timp frumusețea lor. Pedichiura FĂRĂ TIMP DE USCARE. Va puteti pune ciorapii și incaltamintea imediat ce ati terminat de aplicat lacul de unghii.

Aplicarea ușoara fiind ideal atat pentru saloanele profesionale cât si pentru o utilizare pret a porter.

* 2 minute cu lampă de 36 Watt – 4 minute lampă 9 Watt – 1 minut cu lampă cu LED-uri.

METODA DE APLICARE

gel_polish_method1. Apăsați cuticulele pentru a curăța patul unghial. Piliți cu buffer-ul unghiile naturale sau reconstruite timp de cel puțin 15 secunde pentru fiecare unghie în parte.

2. Aplicați un strat de bază & Top Layla Gel Polish.

3. Polimerizeazati * 2 minute sub lampa UV

4. Aplicați două straturi din culoarea dorită Layla Gel Polish. La fiecare pasaj țineți  * 2 minute sub lampa UV.

5. Aplicați un strat de bază & Top LaylaGel Polish.

6. Polimerizează 2 minute * sub lampa UV. Degresează unghiile cu gel “degresant” care va îndepărta stratul lipicios rezidual de gel de pe suprafata unghiilor.

 

Pentru a vedea un video cu etapele procesului de aplicare.http://youtu.be/wc-JwRH5nog

CUM SE ÎNLĂTURĂ? 

În 10 minute LaylaGel Polish se inlatura cu ajutorul acetonei fără freza, evitand in acest fel deteriorarea unghiei naturale.

Pentru a vedea cât de simplu se înlatură lacul de unghii semipermenent Layla Gel Polish urmăriți aceste video.

 

METODA DE INLATURARE 

1. Intoduceti unghiile in acetona speciala pentru indepartarea ojei semipermanenta timp de 10 minute.

2. Cu ajutorul unui servetel din bumbac umezit in acetona eliminati residurile ramase pe unghii din lacul de unghii LaylaGel polish.

 

 

Nu ne rămâne decât să vă urăm să realizați o manichiură cat mai creativă cu ojele semipermanente Layla Cosmetics si să aveți unghii strălucitoare în fiecare zi!

Pentru alte detalii urmăriți si mini site-ul dedicat lacului de unghii semipermanent LaylaGel Polish in limba engleză, unde puteți descărca si instrucțiunile detaliate de folosire și aplicare a acestor oje.

 

Leave a reply

required