10336694_888680221145968_5337657834291225034_nDescoperiți gama largă de texturi, efecte și nuanțe din colecția clasica a lacurilor de unghii Ceramic Effect de la Layla Cosmetics! Un lac de unghii cu un rezultat profesional!

Calitatile lacurilor de unghii Ceramic Effect Layla Cosmetics sunt nenumarate.  Sunt oje foarte concentrate și o singura aplicare este suficienta pentru a obține o bună acoperire a unghiilor. Se usucă repede și se întind fără probleme datorită unei perii inovatoare și funcționale.

Rămâne mult timp fluide ldatorita unui proces unic de fabricație și a faptului că sunt ambalate într-o sticlă patentata a cărui volum a fost calculat pentru o conservare bună.

Lacurile de unghii Layla nu sunt greoaie pe unghii și sunt de lungă durată.  Catalogul contine o gama variata de culori, de accea nu te vei plictisi de ojele Layla. O oja Layla este “pentru totdeauna”!

Lacurile de unghii, care vă ajută să realizați cele mai creative idei de Nail Art, putand experimenta cu o întreagă lume a culorilor!

In curand disponibile in magazinul nostro online.

Esti un salon de manichiura sau un distribuitor de produse cosmetice? Pentru tine avem prețuri si oferte diferite! Contactează-ne! Suntem la dispoziția ta si vom fi bucurosi sa iți oferim mai multe detalii.

Leave a reply

required