Cum se aplica oja semipermanenta Layla Gel Polish

layla gel polish adsLayla Gel Polish oja semipermanenta de la Layla Cosmetics are aspectul, randamentul și durata unui gel lichid, auto-nivelare și ușor de aplicat ca un lac de unghii obișnuit. Este rezistent ca un gel și durează până la 14 zile pe unghii.

Vă invităm să alegeți culorile preferate din cele 156 de culori la modă, o formula de lac de unghii semipermanent ce nu contine acizi și substanțe nocive.

Layla Gel Polish creează un strat protector pe unghia naturala protejand-o de la zgarieturi și exfoliere.

In laboratoarele Layla Cosmetics. Cum ia nastere un lac de unghii?

01bis-Layla-logoDoresti sa intri într-un laborator de cosmetice, pentru a descoperi cum sunt produse cosmeticele pe care le indragesti și care te fac mai frumoasa și sigura pe tine? Dacă răspunsul este da, dar nu ai avut niciodată sansa … fă-te comoda: te invitam in laboratoarele Layla Cosmetics Italia prin ochii unei blogarite italiene autoarea Beauty Case Blog.

Vizita este strâns legată de proiect ABC Cosmetics, promovat de Unipro in Italia cu scopul de a oferi o informare și perspectivele necesare pentru a stimula gândirea critică a consumatorului, transformând-o într-un subiect din ce în ce mai constientizat si informat și, prin urmare, mai puțin probabil să cadă în escrocherii  sau sa faca  achiziții care ar putea afecta sănătatea lui.

Ceramic Effect-Ojele clasice de la Layla Cosmetics

10336694_888680221145968_5337657834291225034_nDescoperiți gama largă de texturi, efecte și nuanțe din colecția clasica a lacurilor de unghii Ceramic Effect de la Layla Cosmetics! Un lac de unghii cu un rezultat profesional!

Calitatile lacurilor de unghii Ceramic Effect Layla Cosmetics sunt nenumarate.  Sunt oje foarte concentrate și o singura aplicare este suficienta pentru a obține o bună acoperire a unghiilor. Se usucă repede și se întind fără probleme datorită unei perii inovatoare și funcționale.

Rămâne mult timp fluide ldatorita unui proces unic de fabricație și a faptului că sunt ambalate într-o sticlă patentata a cărui volum a fost calculat pentru o conservare bună.

Mirror Effect, oja cu efect de oglinda

laylamirroreffect_ONLINE

Magic mirror on the wall … which is the best nail polish all over the country?

LAYLA a lansat noul lac de unghii pentru ocazii cu efect de oglindă, captivant și impresionant, astfel încât toate dorințele tale pot deveni realitate. Unghiile tale vor fi uimitor de netede și lucioase!

Layla COSMETICS prezintă MIRROR EFFECT în 8 nuanțe de culori: roz, albastru și bej. Nuanțe calde, una mai frumoasă ca cealaltă, un must have al primăverii care se apropie!

Hologram Effect Layla Cosmetics

11001909_1072128676134454_8312328460446342537_n

Hologram Effect, oja de ocazie de la Layla Cosmetics

Combinațiile de culori Layla Hologram Effect vă duc departe de cotidian. Lumina creează curcubee strălucitoare punând în evidență unghiile tale speciale! Combinatii de culori care vă vor ghida cu fantezia în locuri departe de viața de zi cu zi. Lacul de unghii Hologram Effect va capta lumina, transformând-o în moristi de nuanțe întotdeauna diferite. Joaca-te cu razele de soare pentru a crea spirale strălucitoare pe unghiile tale. Imaginația creează holograme … Layla le transformă în realitate.

Uscare rapida, mare de acoperire, lacul Hologram Effect va dura o săptămâna. Formula revoluționară nu va pata unghia și este lipsit de toluen, camfor, formaldehidă și DBP. Gama Hologram effect este prezentă în 16 nuanțe care se pot cumpara in magazinul online Layla Cosmetics.

Gel Effect Nail Polish- Efectul gel fără LAMPA UV!

 

Gel Effect Nail Polish Layla Cosmetics

Efectul gel fără LAMPA UV!
Se apropie cu brio spre oja semipermanetă în ceea ce privește strălucirea, anti zgârieturile și netezimea unghiei.
O ojă care are comoditatea unei oje obișnuite, dar rezultatul unei oje cu gel. Depășește toate standardele de calitate de pe piața obelo. Caracteristicile principale sunt luciul extrem, o putere mare de acoperire și netezire, o textură matassa și ultra fină.

Gama Gel Effect este prezentă în 30 de culori.